Wat-Chalong-Phuket

Wat Chalong Phuket (Templul Chalong) – Merită Vizitat?

Wat Chalong sau, de asemenea, cunoscut de turiști ca Templul Chalong a fost construit la începutul secolului al XIX-lea și este cel mai important și vizitat templu budist din provincia Phuket, dacă vizitați Phuket nu puteți rata acest templu.

Istoria templului Wat Chalong

În Phuket există 29 de temple budiste, dintre care cel mai important este Wat Chalong sau, după cum localnicii îl cunosc pe Wat Chaiyathararam, este situat în districtul Mueang și a fost construit pentru a venera doi mari călugări budiști, Luang Pho Chaem și Luang Pho Chuang, care au luptat în 1876 împotriva revoltei chineze, ajutând cu toate cunoștințele lor despre ierburi medicinale.

Vizitați templul Wat Chalong din Phuket

Dacă ați decis să vizitați acest frumos loc, vă recomand să începeți să aruncați o privire asupra uneia dintre cele mai importante statui ale templului Poh Than Jao Wat, această clădire conține două statui, una ale unui bătrân numit Ta Khee-lek, care era un localnic faimos care a câștigat loteria de mai multe ori și o altă statuie în sală numită Nonsi.

Pagoda centrală conține fragmente de oase ale lui Buddha și este decorată cu picturi pe murale care descriu viața lui Buddha. Este una dintre cele mai frumoase zone pe care le puteți vizita.

Vestimenta

Deoarece este un templu budist sacru, regulile de îmbrăcăminte și de comportament sunt aceleași cu cele pe care le veți găsi în toate locurile sacre ale Thailandei, trebuie să vă lăsați pantofii la ușă și să intri complet desculț, în plus, nu trebuie să vă arătați umerii, pieptul, abdomenul sau picioarele.

Cum să ajungi la Wat Chalong

Templul Wat Chalong se află la sud-est de insulă, la 8 km în afara satului. Dacă doriți să aflați cum să ajungeți la cel mai faimos templu din Phuket, ar trebui să mergeți pe șoseaua Chao Fah Nok din centrul comercial Central Festival și veți găsi templul in stânga.

INFORMATII UTILE

  • Orar: 07:00 a.m. pînă la 5:00.
  • Locație: Phuket, districtul Mueang Phuket
  • Preț: Gratuit
  • Sfaturi: Nu purtați pantofi scumpe, dacă vizitați templul, este normal să vă scoateți pantofii sau sandalele și cineva vi poate lua din greșeală.

Alte locuri din Phuket care nu trebuie să lipsească din lista dumneavoastra de vizitat: Big Buddha, Golful Phang Nga și Insulele James Bond.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.