Unde-să-dormiți-în-Bangkok
Diverse

Unde să dormiți în Bangkok

Bangkok este capitala Thailandei și unul dintre cele mai importante orașe din Asia de Sud-Est, este chiar considerat un oraș cosmopolit datorită creșterii accelerate din ultimii ani, ceea ce a dus la o mare influență culturală în artă, modă, afaceri și alte aspecte conexe.

Dar acest oraș are și un mare potențial turistic și este una dintre destinațiile preferate ale multor călători din întreaga lume, reprezintă oportunitatea de a explora pur și simplu locuri uimitoare, cum ar fi temple, piețe, parcuri și monumente, precum și oportunitatea de a cunoaște cultura sa interesantă .

Cazare în Bangkok

Deci, dacă vă decideți să vizitați acest oraș este foarte important să știți unde să vă cazați, deoarece fiind atât de activ pentru turism, orașul are o gamă largă de hoteluri, care este capabil de a satisface toate gusturile și preferințele, de la cele mai simple până la cele mai exigente.

Cele mai bune zone de a dormi în Bangkok

Khao San Road

Khao San Road este una dintre cele mai faimoase și emblematice străzile orașului Bangkok, oricine vizitează acest oraș, trebuie să facă o oprire obligatorie aici și să se bucure de culori, sunete și atmosfera veselă. De asemenea, această zonă este ideală pentru acei turiști care au un buget redus, deoarece este o cantitate mare de pensiuni, guesthouse și hoteluri ieftine.

Din acest motiv, acesta este unul dintre zonele preferate în ceea ce privește cazarea pentru backpackers. Printre avantajele de a sta în Khao San Road, se subliniază faptul că este foarte aproape de circuitul turistic, astfel încât să puteți merge pe jos, de asemenea, este plin de magazine, pizzerii, restaurante, agenții de turism, studiouri de tatuaj locale și masaj, printre altele, care este, de asemenea, foarte zgomotos și nu este potrivit pentru cei care preferă o zonă mai liniștită.

Sukhumvit

Aceasta este zona cea mai cosmopolită a orașului și a arterei sale principale, așa că este destul de centrală și foarte bine conectată, există chiar Skytrain acolo, oferind astfel o mulțime de oferte hoteliere, în special pentru cei care doresc să se bucure de ceva mai luxos, deși este, de asemenea, posibil să găsiți mai multe pensiuni și hoteluri mai simple și mai ieftine.

În această zonă modernă puteți vedea zgârie-nori, precum și un număr imens de centre comerciale de lux, magazine, restaurante și cluburi de noapte. Sukhumvit este ideal pentru a vă bucura de shopping și viața de noapte din Bangkok.

Siam și Pratunam

Această zonă este excelentă pentru cei care sunt în căutare de cazare în apropiere de zonele din centrul Bangkokului, este destul de centrală, deci este la doar câteva minute de zona turistică a orașului. În plus, este locul perfect pentru cei care vor să meargă la cumpărături, deoarece este cea mai importantă zonă comercială din Bangkok, ca și cum nu ar fi de ajuns, este, de asemenea, zona care are cea mai bună comunicare, unde cele două linii Skytrain sunt conectate.

Bangkok RiverSide (râul Chao Phraya)

Când căutați un loc diferit, plin de magie și frumusețe pentru a rămâne în orașul Bangkok, locul potrivit este Bangkok Riverside. Este una dintre cele mai fermecătoare zone, deoarece cele două margini ale râului acoperă mai multe districte.

Cazându-vă aici există posibilitatea de a fi aproape de zona turistică și de cele mai importante monumente, precum și de a aprecia priveliști minunate ale râului. În Bangkok Riverside puteți găsi hoteluri de 5 stele și pensiuni noi, astfel încât această zonă este pentru cei care dispun de bugete mai mari.

Chinatown

Chinatown este o zonă turistică, veselă și plină de viață, plină de comerț, însă oferă foarte puține posibilități de alegere în ceea ce privesc serviciile hoteliere și cazare. Singurele avantaje ale șederii în această zonă sunt că este aproape de stația de metrou și de gara Hua Lamphong.

Rattanakosin

Rattanakosin este cartierul din inima orașului Bangkok, este cel mai vechi și mai turistic, deoarece are cele mai importante temple și clădiri. Pentru cei care au cel mai mare interes să descopere monumentele, este locul perfect pentru a rămâne, dar odată ce l-ați vizitat , cartierul nu mai are nimic de oferit.

Cazare ieftină în Bangkok

Hoteluri ieftine în Bangkok

Găsirea de cazare ieftină în Bangkok nu este complicată, deoarece orașul oferă o gamă largă de hoteluri și locuri de cazare, adaptate la toate gusturile și posibilitățile. Prețul minim plătit pentru o cameră este de 3 euro, desigur dacă căutați o cameră curată cu facilități ar trebui să crească suma.

În acest sens, este necesar să se ia în considerare faptul că o cameră obișnuită poate avea un preț cuprins între 5 și 15 euro. Este recomandabil să rezervați în avans, mai ales dacă călătoria este făcută în sezonul de vârf, adică între decembrie și februarie, cei care vizitează orașul în afara acestor date nu au nici o problemă, pentru că doar plimbându-vă pe străzile principale veți găsi locul perfect de cazare potrivit posibilitățile dumneavoastră.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *