Koh-Lipe

Cum să ajungi din Bangkok în Koh Lipe

Thailanda nu este doar o țară a ruinelor și a templelor arheologice, ci și un loc plin de peisaje naturale minunate, în special de insule și plaje frumoase. Una dintre ele este Koh Lipe, aceasta este o mică insulă situată într-un arhipelag din sudul Mării Andaman.

Se caracterizează prin apele sale turcoaz uimitoare și a nisipului alb, în plus față de Parcul Natural Marin Koh Tarutao, acesta fiind cel de-al doilea Parc Național din Thailanda.

Această insulă atractivă are o atmosferă de backpacker, oferă numeroase opțiuni de cazare, precum și magazine de masajes și posibilitatea de a practica activități cum ar fi caiacul și snorkelingul. Dacă vă aflați în Bangkok și doriți să îl vizitați, o puteți face cu autobuzul și cu trenul.

Cum să mergeți la Koh Lipe cu autobuzul

Puteți găsi autobuzul de la stația Sai Tai Mai, care este situat în partea de sud a Bangkokului, acest autobuz merge în orașul Hat Yai. Odată ajunși este necesar să luați un minivan în Pak Bara, atunci veți ajunge pe insulă într-o speed boat.

  • Preț: 2000 baht.
  • Durata călătoriei: 15 ore.

Cum să mergeți la Koh Lipe cu trenul

Este, de asemenea, posibil să ajungeți cu trenul, aceasta fiind cea mai frecventă opțiune dintre Thailanda și favoritul unui număr mare de turiști. Este necesar doar să mergeți la stația Hua Lampong, puteți alege între trenurile de clasa întâi, a doua și a treia, acestea ajung până la orașul Hat Yai.

Acolo se repetă aceeași procedură de autobuz, trebuie să luați un minivan în docul Pak Bara și apoi o speed boat.

Preț: 800 baht.

Durata călătoriei: 16 ore.

În continuare veți găsi orarele unde puteți rezerva călătoria dvs. din Bangkok în Koh Lipe.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.