Povestea-din-spatele-proiectului

Povestea din spatele SecretulSuccesuluiTău

Ajungem la un moment în viață în care ne întrebăm “oare ce mi-aș dori eu pentru mine?”(și nu mă refer aici la parfumuri, la mașini, sau la case de lux). Mă refer la ce aș vrea eu să fac pentru a crește, atât eu, cât și oamenii din jurul meu. Ce vreau eu “să devin”?

 Mi-a luat foarte mult timp să respund la această întrebare. Până la vârta de 41 ani nu aveam nicio idee. De fapt, nici măcar nu m-am gândit vreodată la această întrebare până atunci. Dar, la un moment dat, am aflat despre un alt stil de viață: unul în care nu trebuie să te trezești de dimineață pentru a merge la servici să semnezi condica, în care nu trebuie să lucrezi în ture de noapte, ci unul în care poți să călătorești oriunde în lume, în care care poți să câștigi bani și să simți că îți trăiești viața cu adevărat.

 În anul 2005 am aflat despre o astefel de oportunitate, însă mintea mea nu era pregătită să accepte ceva nou. Nouă, omenilor, ne este foarte greu să acceptăm ceva nou și de cele mai multe ori ajungem să respingem o idee, chiar dacă aceasta este una excelentă. La fel s-a întâmplat și în cazul meu.

 În anul 2006 însă am zis “Hai să încerc. Până la urmă nu am ce să pierd.” Și așa, am ajuns să câștig mult mai mult decât câștigam la jobul pe care îl aveam. În anul 2007, când am ajus Manager în firmă, mi-am dat demisia de la vechiul meu job.

 Atunci am înțeles pentru prima dată ce înseamnă să câștigi bani după ce planifici totul la o cina alături de oameni de afaceri.

 La 2 ani de la începerea afacerii (în anul 2008) am ajuns la nivelul de Senior Manager în firmă. La acea vreme câștigam de aproximativ de 15 ori mai mult pe lună decât câștigam la vechiul meu job. Țin să precizez faptul că nu îți spun toate aceste lucruri ca să mă laud, ci ca să te ajut să înțelegi faptul că și tu poți face această schimbare. Probabil că acum crezi că este imposibil pentru tine. Sincer, așa am crezut și eu la început.

 Vreau, Trebuie și Pot – cuvinte cheie în viața ta.

 Odată cu evoluța tehnologiei și a Internetului, am cunoscut noi metode de promovare, care m-au ajutat să îmi dezvolt afacerea la nivel internațional. Pur și simplu simt că trăiesc, fără granițe. Și nu mă refer aici doar la granițele impuse de alte stat, ci mai ales la “granițele” impuse de alții, care îmi spuneau “Tu doar atât poți să faci”. Ține minte un lucru: nimeni nu știe mai bine ca tine care este adevăratul tău potențial. Crede-mă, ai un potențial nelimitat. Tocmai de aceea am creat SecretulSuccesuluiTău. Pentru tine, ca să te ajut să îți descoperi și să îți valorifici adevăratul tău potențial.

 “Poți alege să treci prin această viață ca o simpla umbră, după care să dispari, sau poți lăsa niște urme în spatele tău, care vor face o diferență pozitivă pentru cei din jur.” (sursa: www.prosperyoung.com)

 Dar… de ajuns cu povestea mea. Care este povestea ta?

 “Pixul si foaia” sunt la tine, dar depinde doar de tine dacă povestea pe care o vei pune pe hârtie va fi o simplă mâzgălitură, sau o adevărată operă de artă, care îi va inspira pe cei din jurul tău.

 Te provoc să îți trăiești viața la adevărata ta capacitate, fără limite!

 Îndrăznește să fii extraordinar!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.