Pattaya

Cum să ajungi din Bangkok în Pattaya

Thailanda este una dintre cele mai bune destinații turistice, pentru că este de o frumusețe impresionantă, are temple maiestuoase, artă în fiecare dintre colțurile sale, tradiții unice, monumente naturale, locuri emblematice, plaje și orașe importante.

Unul dintre aceste orașe este Pattaya și este situat pe coasta de est a Golfului Siam, la 130 de kilometri de Bangkok. Acest oraș este cunoscut pe plan mondial pentru potențialul turistic. Acesta are, de asemenea, o varietate de restaurante, terenuri de golf și plaje unde se practică sporturi acvatice, deși una dintre principalele sale caracteristici este viața de noapte datorită numărului mare de baruri și cabarete.

Cum să mergeți la Pattaya cu autobuzul

Autobuzele pleacă direct spre acest oraș mare, de la stația Ekkamai. Trebuie remarcat faptul că pentru cei care sosesc în Thailanda prin aeroportul Suvarnabhumi, de acolo pot ajunge și în Pattaya, deoarece au autobuze directe.

  • Preț: 200 baht.
  • Durata călătoriei: 3 ore.

Cum să mergi la Pattaya în minivan

Minivanurile care duc în apropiere de orașul Pattaya, pleacă de la stația Monumentul Victoriei și de obicei sunt puțin mai rapide decât autobuzele.

  • Preț: 300 baht.
  • Durata călătoriei: 2 ore.

Cum să mergeți la Pattaya cu trenul

Pentru a ajunge la Pattaya cu trenul, ar trebui să mergeți la stația Hua Lamphong, aceasta este cea mai economică opțiune și vă permite să alegeți între clasele I, II și III. Fiecare oferă diferite caracteristici, ele pot fi cu aer condiționat, ventilator, paturi supraetajate sau doar scaune din lemn.

  • Preț: 30 baht.
  • Durata călătoriei: 4 ore.

Aici aveți toate programele și puteți face rezervările dvs. pentru călătoria din Bangkok în Pattaya.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.