decizie-pentru-copil

O alegere care poate influența și viața copilului tău!

M-am gândit un pic cum să îți fac această propunere…

Apoi am refăcut traseul meu și mi-a fost foarte ușor , pentru că eu deja  culeg roadele și îmi este foarte clar că funcționează.

Cu 10 ani în urmă am fost invitată să particip la un proiect, am decis să particip, s-au produs transformări esențiale în viața mea și a familie mele , iar astăzi pot spune că am facut cea mai buna alegere.

Astăzi sunt în fața unei situații în care eu iți propun să participi la un proiect , care va fi finalizat la 31 decembrie 2016. Ce am verificat prin propria experiență îți voi spune imediat, dar înainte de acest lucru , aș vrea să menționez că datele problemei s-au schimbat mult, în sensul ca tehnica, performanța telefoanelor în ceea ce privește aplicațiile, social media, posibilitatea de a intra în contact și de a transmite informația prin aceste căi, a simplificat foarte mult munca.

Ceea ce nu s-a schimbat sunt: munca, implicarea, dorința, perseverența, planificarea.

Dar toate sunt susținute de noile metode de comunicare și promovare.

Revenind la proiect- ce înseamnă?

Până la data de 31 decembrie – indiferent de momentul în care începi, ai de alcătuit o echipă cu parteneri care să te susțină și să acționeze în vederea promovării unui stil de viață energic și  sănătos.

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare, vei fi susținut de produse de top și de o recompensare care va crește etapizat începând cu 300-500-700 de euro/ lună, în funcție de performanță. Nivelul maxim al acestui proiect este de a promova pe treapta de manager, acolo vei fi răsplătit cu 1500  euro/lună. Promovarea se poate face pe toate canalele social-media iar marele avantaj este că această activitate nu este limitată teritorial, ci îți dă posibilitatea să te extinzi în 155 de țări, pe toate continentele.

Vei beneficia împreună cu echipa de trainiguri gratuite, on-line, susținere, apreciere, recunoaștere și bani!

Acordă 2 – 3 ore de muncă pe zi, fără riscuri şi fără investiţii mari si poţi si să creezi un un al doilea venit mult mai mare decât venitul tău provenit din activitatea ta actuală. Este un proiect în care poți să lucrezi cu plăcere, să câştigi bani suficienţi şi să ai şi mult timp liber.

Apasă aici pentru a vedea detaliile proiectului: http://secretulsuccesuluitau.ro/vino-in-echipa-noastra/

Ce poți remarca?

Vremurile s-au schimbat. Era industrială a apus, nu mai petrecem 40 de ani în același loc de muncă, timp de 8 ore pe/zi, după care statul are grijă de noi și ne susține cu o pensie decentă. Toate acestea aparțin trecutului. Suntem în plină eră informațională și chiar în era asocierilor.

Acest proiect oferă o viziune nouă, în care tu ai șansa să scapi de sistemul angajat, poți privi cu încredere la statutul de antreprenor în condiții de siguranță. Aceasta este soluția prin care eviți să mai rămâi angajat copleșit de sarcini suplimentare, de ore peste program de lipsă de apreciere și de lipsa plății conform performanței și implicării.

Modul de a munci, dar și al recompensei în acest proiect va arăta:

  • că munca în echipă te ajută să fii completat de parteneri mai bine documentați în anumite segmente, iar câștigul va fi al fiecaruia și al tuturor.
  • că formarea unui grup de consultanță cu aceleași preocupări duce la performanță.
  • că mintea subconștientă care lucrează zi și noapte poate fi aliatul tău principal în atingerea obiectivelor și că …ajutându-ne de imaginație, gândurile se vor materializa, tocmai pentru că , tot ceea ce creează omul incepe sub forma unui gând!

Care este gândul tău acum?

Cum vei raspunde la o astfel de provocare?

Și ca să închei am să sintetizez:

Te invit să faci parte dintr-un proiect ambițios, care se va finalize la 31 decembrie, formează o echipă cu parteneri pe care ai libertatea să ți-i alegi, promovează un stil de viață, energic, sănătos și prosper, atinge nivelul de manager la finalul proiectului.

Sumele cu care vei fi recompensat vor incepe de la 300 euro și vor atinge maxim 1500 euro la finalizarea proiectului.

Și…mai am o surpriza!

Când vei atinge acest obiectiv vei primi cadou o excursie la Dubai în aprilie – cu 7 nopți de cazare și mic dejun la hotel de 5*, transport inclus!

Răspunde provocării, ieși din zona de confort!

Fii un model pentru copilul tău!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.