Sirocco-Bar-Bangkok

Sirocco Bar Bangkok – Ce este și cum ajungi acolo?

Barul Sirocco este unul dintre restaurantele cu cele mai impresionante vederi din Bangkok, este un restaurant situat la etajul 63 al Tower State din Bangkok, a doua cea mai înaltă clădire din Thailanda. Acest restaurant a fost deschis în 2003, iar de pe acoperiș puteți admira una dintre cele mai spectaculoase priveliști ale capitalei thailandeze.

Bucătăria restaurantului Sirocco este mediteraneană și una dintre cele mai creative din Thailanda, dacă doriți doar să luați parte la priveliștele orașului, puteți accesa barul fără a fi nevoie să stați la hotel, savurând orașul cu un cocktail și muzica live pe fundal.

Cum ajungeți la Sirocco Bar în Bangkok

Dacă vrei să știi cum să ajungi la Bar Sirocco, stația BTS Saphan Taksin este cea mai apropiată, puteți accesa, de asemenea, zona cu barca, oprindu-se în portul Sathorn Central. Restaurantul este situat la capătul străzii Silom Road, unul dintre bulevardele principale ale orașului, diferențiând în mod clar cupola de aur de pe acoperișul hotelului.

Vestimenta pentru Sirocco Bar

Una dintre cele mai frecvente întrebări pentru cei care doresc să meargă la Sirocco Bar este ținuta potrivită pentru acest loc. Intrarea este liberă, dar trebuie să mergeți bine îmbrăcați, cu pantaloni de costum, pantofi și o cămașă, dacă ești bărbat și rochie cu pantofi cu toc, dacă esti femeie. Pot exista excepții, dar în md normal trebuie să mergeți bine îmbrăcați pentru a putea intra aici.

Rezervare și prețuri Sirocco Bar Bangkok

Barul se deschide la ora 22:00 și se închide la ora 01:00, intrarea este liberă, de obicei la deschidere sunt mai multe persone, deci este recomandabil să mergeți ceva mai târziu.

În plus, față de meniu și priveliști spectaculaose asupra orașului, restaurantul oferă, de asemenea, muzică live, fiind foarte normal în mare parte din Thailanda.

Acest hotel este cunoscut pentru scenele din unele filme celebre, de exemplu, Hangover 2. O băutură costă în jur de 550 de baht (aproximativ € 15), care nu este un preț foarte ridicat, chiar dacă suntem în Thailanda, decorul, muzica și priveliștelile merită acești bani, dacă preferați să luați masa în restaurant, prețul este, în general, de aproximativ 200 de euro pe persoană, este un restaurant de lux și în mod normal trebuie să rezervați anticipat.

Dacă vă gândiți să călătoriți în Bangkok, vizita în acest loc este obligatorie, vederea orașului thailandez pe timp de noapte este de neprețuit.

Informații de interes despre Barul Sirocco din Bangkok

  • Orar: 18:00 – 01:00
  • Locație: Etajul 63 Lebua at State Tower Hotel, Silom
  • Cum ajungeți: BTS (Saphan Taksin) sau barcă (Sathorn Central)​
  • Alte locuri de interes turistic din Bangkok: Grand Palace Bangkok, Khao San Road, Piața Chatuchak.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.