conceptul-de-angajat

Eliberează-te de conceptul de angajat

Marketingul prin recomandare  este cu adevărat o opțiune atunci când te gândești la businessul tău de acasă și independență financiară.

Sunt voci care spun că nu funcționează, însă atunci când tu personal experimentezi domeniul și faci carieră , poți să faci lumină și să aduci argumente.

Marketingul prin recomandare funcționează dacă te eliberezi de conceptul de angajat.

Pe poziția de angajat, vii la program când ți se cere, faci ce ți se spune, beneficiezi de concediu atunci când ești programat, produci un rezultat pozitiv pentru angajator și el decide cu cât te plătește. Altfel spus, înveți o anumită deprindere pe care o folosești repetat și schimbi timpul pe bani.

În general nu e nevoie de creativitate pentru că sunt reguli clare impuse și este apreciată disciplina, prezența la program și rezultatele în măsura în care angajatorul își respectă și el obligațiile.

Este comod, relativ sigur și uneori este locul pe care l-ai ales încă din școală si pentru care te-ai pregatit sau specializat și ți se pare că este singurul lucru pe care îl poți face în viață.

Pe de altă parte, un studiu arată că, 75% dintre români s-au declarat stresaţi, suprasolicitaţi din cauza locului lor de muncă. Ei prezintă simptome precum oboseală excesivă şi îndelungată, insomnii dese şi migrene.

Când intri în marketingul în rețea, nimeni nu iți cere să fii la program, la ora fixă…așa că astăzi amâni… nu mă duc.

Dacă ești un pic răcit, ai găsit scuza…astăzi ar fi bine să stau acasă.

Dacă a început ploaia nu mai ești dispus să înfrunți traficul să ajungi la întâlnire…lasă… și așa nu o să vină nimeni.

Spunem partenerilor de afacere  că din acest moment “esti propriul tău șef” însă uneori acest lucru este înțeles greșit. Fii sincer cu tine.

În această profesie nimeni nu te obligă să faci ceva. Unii chiar gândesc că dacă acum lucrez pentru mine, pot face doar ce și când îmi face plăcere. Atunci când se pune problema să te angajezi pe tine, este bine să știi că responsabilitatea este doar a ta și că ar fi în regulă să îți evaluezi activitatea onest și  să stabilești exact cu cât te-ai plăti.

Stilul de viață pe care ți-l oferă acest sistem de lucru vine doar după muncă,  mai exact atunci când poți recolta ceea ce” ai însămânțat, îngrijit, irigat…”

În acest tip de activitate trebuie să înveți să te angajezi pe tine, să fii la fel de disciplinat, implicat în acțiune, mereu în cautarea depășirii condiției prezente prin participări la cursuri , seminarii- gratuite sau plătite, conștient că lucrurile vor avansa numai dacă ești dedicat 100% și iubești ceea ce faci.

Tocmai de aceea , vreau sa menționez că este o profesie deosebită, pe care nu o poate practica oricine, însă cei dedicați, cei care au înțeles să trateze această afacere cu seriozitate, coerență, implicare, onestitate, muncă, dispoziție de a depăși obstacolele, pregatire continuă, capabili să treacă testul de anduranță… pentru acei oameni, calea succesului este asigurată.

De unde știu?

M-am specializat, am evoluat, am învățat, am aplicat și am obținut rezultate, după ce am abandonat statutul de angajat și am ales acest drum. Am trait momente diferite, de la cele mai dificile, la cele de  fericire maximă și așa am înțeles că toate fac parte din evoluție cu o singură condiție…

…să nu abandonezi niciodată.

Dacă ești deschis la o nouă filă în cariera ta, îti pun la dispoziție experiența mea.

“Marketingul în rețea poate fi provocator uneori…

Tratează marketingul în rețea ca pe un loc de munca până când îți plățeste suficient ca să-l consideri o afacere pentru un nou stil de viață.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.