povestea-mea

Aceasta este povestea mea

Viata mea a fost exact ca a celor mai mulți oameni care au un servici la stat. Simțeam însă o nemuțumire și consideram că pot și merit mai mult. Sistemul în care lucram era însă restrictiv – un șablon.

În luna mai 2005, însă am descoperit ceva ce avea să fie o mare schimbare în viața mea.

Am fost invitată la o întâlnire unde am cunoscut oameni veseli, frumoși și fără griji și unde se vorbea despre cum să ne îngrijim sănătatea și să câștigăm un ban în plus. Am primit o broșură din care am înțeles că pot deveni parteneră cu o companie americană, că aș putea să demarez propria afacere cu o investiție pe care mi-o puteam permite chiar dintr-un salariu mic.

Am întâlnit acolo oameni ca mine și ca tine, care au fost foarte hotărâti și au decis că pot să facă și ei lucrurile simple pe care le explicau speakerii, adică să facă recomandări pentru care să fii plătit.

M-am gândit că pot să îmi organizez programul în așa fel încât să acord 2-3 ore pe zi acestei activități în care, de fapt, eu vorbeam despre nutriție, îngrijirea pielii , machiaj – o activitate care mă atrăgea. Curând am constatat că firma respectivă îmi trimitea bani în cont pentru cumpărăturile generate de recomandările mele.

Am fost foarte încântată , pentru că, față de programul meu greu de 12 ore de muncă ziua sau noaptea, aici am primit pentru 60 de ore de activitate , aceeași sumă cu care eram plătită la serviciu, unde prestasem 168 de ore.

Așa am făcut diferența.

Am înțeles că pot să invit și alte persoane să cunoască compania. Unele dintre ele mi-au devenit partenere și au început să fie recompensate și ele. Alte persoane au rămas în stadiul de consumatori mulțumiți.

Un lucru este clar: viața mea și a celor din jurul meu s-a schimbat. Fie că sănătatea și îngrijirea corpului au primit beneficii, la unii, fie la alții au venit și bani.

Am început această activitate part-time și uneori recunosc că mi-a fost greu. Dar greu îmi era în anumite momente și la serviciu. În anul 2006 mi-am dat demisia, deoarece venitul meu era de patru ori mai mare decât salariul, iar echipa avea nevoie de sprijin.

O provocare căreia i-am răspuns.

Am făcut efort, am alocat timp, am mers la seminarii motivaționale, am ieșit din zona de confort, am avut dezamăgiri, am avut bucurii, dar am muncit în continuare.

…și am fost și sunt răsplatită în continuare.

Cum?

  • cu apreciere și recunoaștere
  • cu un stil de viață sănătos pentru întreaga familie
  • cu timp de calitate, excursii, recompense financiare
  • cu educație financiară și dezvoltare personală
  • cu parteneri de afacere speciali, dragi sufletului meu, cărora le mulțumesc

…și cu multe altele…

Acceptă provocarea…poate fi și șansa ta!

Îți trebuie decizie, curaj, entuziasm.

Viitorul tău îți aparține!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.