Sunt fericita.. cu aceste 10 lucruri

Dezaxata s-a gandit un pic la mine si a incercat sa ma scoata din “pasa ” asta proasta , fara idei , chef , fara nimic ..

In leapsa ce urmeaza sa o prezint voi vorbi despre cele 10 lucruri care ma fac pe mine fericita .  Nu sunt eu foarte pretentioasa asa ca am multe lucruri si moduri in care ma simt bine .

  1. Prietenii 

Au un rol important in viata mea .. Traiesc pe principiul ca ma reprezinta , ca fac parte din viata mea , din familia mea .. Cand numesc pe cineva prieten inseamna ca e important pentru mine , ca imi pasa de el si ce se intampla cu viata lui [ cei care mi-s prieteni stiu asta ]  . Cred ca nu e nevoie sa ai o gasca de prieteni si mai bine de jumatate sa te vorbeasca pe la spate . Mai bine putini dar buni .. Sa nu se confunde prietenii cu amicii sau cunostintele . Poate ca gresesc,  insa la capitolul asta sunt tare pretentioasa

  1. Familia 

Probabil cu ea ar fi trebuit sa incep … Chiar daca’s o fire independenta , rebela ma simt tare fericita cand sunt inconjurata de ai mei , cand vorbesc despre ei si cand am ocazia sa ma mandresc uneori cu ei . Stiu cate eforturi au facut si fac pentru mine ca sa ma vada fericita , implinita , fara sa-mi lipseasca  ceva . Imi vor lipsi mult ..

  1. Un film bun 

Nu am eu prea mult timp liber insa cand vine vorba de o “ieseala ” la cinematograf sau o “Adunare generala ” in gasca la un pahar de vorba si vizionarea unui film prima sunt . Acum sunt fan addicted Supernatural .

P.S : Dragos ia mai repede biletele alea la film ! :))

  1. Muzica

Si la capitolul muzica sunt pretentioasa . Nu ascult orice .. Cand vine vorba de manele mai bine nu ma chinui . Nu voi intra in veci intr-un loc unde se asculta manele . Poate fi si cea mai faina petrecere ,daca mi-ai pus manele s-a dus naibii .. Ce ascult? Cred ca v-ati format o idee despre ceea ce agreez insa ca sa va dau un exemplu ascultati asta  .

P.S : cand n-am chef de melodiile din laptop MagicFm ma scapa de griji.

  1. Mirosul de cafea

Yammy , si acum salivez dupa o cafea insa am zis ca le mai raresc . In ultima vreme am cam exagerez cu cafelele pentru ca am foarte mult de invatat si asa ma “vitaminizez” .

  1. “Istru” 

Istru = pubul din spatele casei cu muzica anilor 80-90 . Il ador . Nu e zi in care sa nu “semnez condica ” pe acolo . E linistit , cu muzica buna , cu faleza si Dunarea aproape , cu lume buna ..

  1. O carte buna 

In zilele ploioase , cand e frig afara si totul e gri cartea e singura care reuseste sa ma scoata din acea stare de vegetare . Oricum , o carte sigur am in geanta .. Pe tren , in masina , RATB , metrou  e bine venita . In ultima vreme cartea s-a transformat mai degraba in tratate de medicina  , da asta-i alta poveste .

  1. O discutie interesanta 

Imi plac la nebunie discutiile cu prietenii cand se dezbat teme interesante , cand se rade cu lacrimi , cand nu ne dam seama cum timpul zboara pe langa noi . Doamne , ce vremuri

  1. Sa dooooooooooooorm 

Sunt atat de fericita cand reusesc sa dorm mai mult de 6 ore . Eu as dormi insa timpu nu-mi permite . Urasc cand imi suna ceasul desteptator dupa 3 ore de somn . Sa nu-l arunc pe geam?

  1. Prezenta Lui 

Aici zic “pas” la orice fel de comentariu ..

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *