Sunt fericita.. cu aceste 10 lucruri

Dezaxata s-a gandit un pic la mine si a incercat sa ma scoata din “pasa ” asta proasta , fara idei , chef , fara nimic ..

In leapsa ce urmeaza sa o prezint voi vorbi despre cele 10 lucruri care ma fac pe mine fericita .  Nu sunt eu foarte pretentioasa asa ca am multe lucruri si moduri in care ma simt bine .

  1. Prietenii 

Au un rol important in viata mea .. Traiesc pe principiul ca ma reprezinta , ca fac parte din viata mea , din familia mea .. Cand numesc pe cineva prieten inseamna ca e important pentru mine , ca imi pasa de el si ce se intampla cu viata lui [ cei care mi-s prieteni stiu asta ]  . Cred ca nu e nevoie sa ai o gasca de prieteni si mai bine de jumatate sa te vorbeasca pe la spate . Mai bine putini dar buni .. Sa nu se confunde prietenii cu amicii sau cunostintele . Poate ca gresesc,  insa la capitolul asta sunt tare pretentioasa

  1. Familia 

Probabil cu ea ar fi trebuit sa incep … Chiar daca’s o fire independenta , rebela ma simt tare fericita cand sunt inconjurata de ai mei , cand vorbesc despre ei si cand am ocazia sa ma mandresc uneori cu ei . Stiu cate eforturi au facut si fac pentru mine ca sa ma vada fericita , implinita , fara sa-mi lipseasca  ceva . Imi vor lipsi mult ..

  1. Un film bun 

Nu am eu prea mult timp liber insa cand vine vorba de o “ieseala ” la cinematograf sau o “Adunare generala ” in gasca la un pahar de vorba si vizionarea unui film prima sunt . Acum sunt fan addicted Supernatural .

P.S : Dragos ia mai repede biletele alea la film ! :))

  1. Muzica

Si la capitolul muzica sunt pretentioasa . Nu ascult orice .. Cand vine vorba de manele mai bine nu ma chinui . Nu voi intra in veci intr-un loc unde se asculta manele . Poate fi si cea mai faina petrecere ,daca mi-ai pus manele s-a dus naibii .. Ce ascult? Cred ca v-ati format o idee despre ceea ce agreez insa ca sa va dau un exemplu ascultati asta  .

P.S : cand n-am chef de melodiile din laptop MagicFm ma scapa de griji.

  1. Mirosul de cafea

Yammy , si acum salivez dupa o cafea insa am zis ca le mai raresc . In ultima vreme am cam exagerez cu cafelele pentru ca am foarte mult de invatat si asa ma “vitaminizez” .

  1. “Istru” 

Istru = pubul din spatele casei cu muzica anilor 80-90 . Il ador . Nu e zi in care sa nu “semnez condica ” pe acolo . E linistit , cu muzica buna , cu faleza si Dunarea aproape , cu lume buna ..

  1. O carte buna 

In zilele ploioase , cand e frig afara si totul e gri cartea e singura care reuseste sa ma scoata din acea stare de vegetare . Oricum , o carte sigur am in geanta .. Pe tren , in masina , RATB , metrou  e bine venita . In ultima vreme cartea s-a transformat mai degraba in tratate de medicina  , da asta-i alta poveste .

  1. O discutie interesanta 

Imi plac la nebunie discutiile cu prietenii cand se dezbat teme interesante , cand se rade cu lacrimi , cand nu ne dam seama cum timpul zboara pe langa noi . Doamne , ce vremuri

  1. Sa dooooooooooooorm 

Sunt atat de fericita cand reusesc sa dorm mai mult de 6 ore . Eu as dormi insa timpu nu-mi permite . Urasc cand imi suna ceasul desteptator dupa 3 ore de somn . Sa nu-l arunc pe geam?

  1. Prezenta Lui 

Aici zic “pas” la orice fel de comentariu ..

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.