Chumphon

Cum să ajungi din Bangkok în Chumphon

Chumphon este capitala provinciei cu același nume din minunata Thailanda, este poarta de acces spre sudul țării și este situată la 463 kilometri de orașul Bangkok. Acest loc este o destinație turistică perfectă pentru toți acei turiști și călători care iubesc liniștea, pacea și intimitatea.

Are plaje frumoase și foarte liniștite, ideale pentru a desfășura activități cum ar fi scufundări și snorkeling, mai ales în Koh Tao unde puteți vedea recife de corali impresionante. De asemenea, orașul are un muzeu important și câteva temple atractive. Deci, dacă vă aflați în Bangkok, puteți pleca de la Chumphon cu autobuzul și cu trenul.

Cum să mergeți la Chumphon cu autobuzul

Pentru a merge la fermecătorul și liniștitul Chumphon, puteți lua un autobuz, care pleacă de la stația de autobuz Sai Tai Mai, la sud de oraș. Este posibil chiar să iei un autobuz VIP mai confortabil, unde oferă o sticlă de apă și ceva de mâncare, câteodată oferă o pătură.

  • Preț: 380 baht.
  • Durata călătoriei: 6 ore.

Cum să mergi la Chumphon cu trenul

Călătoria cu trenul este una dintre cele mai populare obiceiuri din Thailanda, este mijlocul de transport cel mai folosit de localnici și unul dintre cele preferate de mulți turiști, deoarece poate fi o mare aventură. Trenul pleacă de la stația Hua Lamphong și puteți alege între clasele I, II și III, fiecare cu propriile caracteristici.

De exemplu, ele pot avea aer condiționat, paturi suprapuse pentru dormit, mai ales dacă călătoriți noaptea sau doar scaune din lemn.

  • Pret: între 500 si 1440 baht.
  • Durata călătoriei: 6 ore.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.