porti-batante

Sta viitorul in porti batante?

Lumea se schimba. Lucruri care in trecut erau considerate un lux devin o necesitate in prezent. Asa s-a intamplat cu smartphone-urile mai recent iar in trecut asa s-a intamplat pana si cu frigiderele si aspiratoarele, obiecte indispensabile acum in orice casa, considerate obiecte de lux in anii ’50. Acelasi lucru se intampla si cu automatizarile portilor. De aceea trebuie sa iti instalezi porti batante, kituri gasesti pentru orice poarta, chiar si pentru porti mai vechi si mai greoaie.

Pentru a raspunde la intrebarea din titlu, da, portile batante sunt viitorul. Acestea, odata instalate, aduc doar beneficii casei tale. Deschisul manual al portilor este un lucru invechit si desi exista persoane care merg pe conceptul „daca nu e stricat, nu il repara”, de ce sa nu ti pasul cu timpurile noi?

Adevarul este ca argumentul cu „tinutul pasul cu moda” este destul de slab cand vine vorba de porti batante, acestea fiind mult mai folositoare decat par, in special in sezonul rece. Odata ce ai folosit un kit de instalare pentru porti batante si ti-ai automatizat poarta  vei simti cu adevarat ce inseamna sa ai o poarta batanta. Exista kituri si pentru porti din materiale mai usoare, cum ar fi lemn, aluminiu sau chiar si PVC, dar daca ai o poarta grea din fier iti poti achizitiona un kit care suporta greutati de pana la 200 kg.

Un alt avantaj al portilor batante este faptul ca sunt foarte silentioase. Sistemele care pun in miscare aceste porti sunt alcatuite din foarte putine parti care se misca, deci nu vei asista la „concerte” cand vei deschide sau inchide poarta.

Dar avantajul care face din aceste porti batante ceva minunat este faptul ca iti permit sa deschizi poarta si sa intri cu masina in curte fara a iesi din vehicul. Acest lucru este cu atat mai avantajos in perioadele cu conditii meteo nefavorabile. Odata ce alegi sa treci la porti batante poti sa spui adio iesitului din masina pe ploaie si frig pentru a putea intra cu masina in curte.

Portile batante sunt cu adevarat viitorul. Nu trebuie sa ne dam la o parte de la avantajele viitorului, cum ar fi aceste porti batante. Chiar ar trebui sa intri si tu pe site-ul Ordis.ro pentru a vedea oferta de kituri de instalare pentru porti batante si sa te convingi ca sunt o alegere excelenta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.