Solutia-simpla-pnetru-marirea-buzilor

Solutia simpla pnetru marirea buzilor, fara chirurgie estetica

Iata-ne, drage prietene, la o noua lectiune axata pe o tema „calda” care este in gandul multor femei! Cine nu doreste buze frumoase ca cele ale Angelinei Jolie sau ca ale actritei Scarlett Johansson, ca sa amintim doar cateva dintre divele cele mai sexy si faimoase!

Nu toate femeile au buze de dive, carnoase si pline. Unele au buze subtile care par mici colorate cu ruj si culori stralucitoare. Dar de ce sa renunti sa adaugi un ruj sau o culoare care iti place? Nu iti mai face griji! Nu renunta la nimic! Exista o solutie mai simpla pentru marirea buzelor si fara sa trebuiasca sa ajungi la chirurgie estetica. Care este solutia?

Aici iti prezentam un ghid simplu pentru obtinerea subtila a unor buze pline si marite sau mai bine spus: voluminoase! Incepem prin intinderea cu un burete un strat de fond de ten in interiorul buzelor (cand aplicati baza pentru ten, nu uitati de zona gurii), aplicand acelasi produs folosit pentru chip.

Folositi un creion alb, un corector luminos (foarte clar, de exemplu un corector stick nr 4) si cu ajutorul unei perii dure (asemanatoare limbii unei pisici) reconstituiti cu atentie conturul buzelor voastre; acum estompati in exterior cu degetele sau cu un nuantator ( in sus, clarificand zona).

Acum luati un creion pentru buze, de o culoare apropiata rujului pe care intentionati sa il folositi, trecandu-l de-a lungul buzelor si conturati-le pe acestea.

Redesenati conturul la aproximativ un milimetru de conturul natural. Este mereu bine sa nu exageram distanta liniei naturale pentru ca s-ar putea sa exageram, mai ales daca aveti un contur natural si bine definit.

In acest punct lua rujul pe care vreti sa il folositi, de preferinta o culoare luminoasa si una intunecata care tinde sa micsoreze. Cu ajutorul unei pensule, intindeti-l bine. Daca aveti doua rujuri de aceeasi culoare, una mai deschisa si una mai inchisa, puteti aplica cea deschisa deasupra buzei inferioare si superioare, din interior spre exterior, si apoi sa amestecati culoarea mai inchisa in santul buzei inferioare si pe contur pentru a defini mai bine buza superioara.

La final, per finisarea buzelor infatisarii, puteti aplica in centrul buzelor un gloss care, datorita claritatii sale, va reflecta lumina si va da buzelor tale un efect si mai amplu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.