Hua-Hin
Diverse

Cum să ajungi din Bangkok în Hua Hin

Hua Hin este prezentat ca fiind unul dintre cele mai turistice orașe din toată Thailanda. Acesta face parte din provincia Prachual Khiri Khan și este situat în partea de nord a peninsulei, situat la numai 200 de kilometri de Bangkok, capitala Thailandei.

Acesta este unul dintre locurile unde se poate merge pentru mai multe sărbători tradiționale pentru tailandezi, deoarece oferă plaje foarte spectaculoase, locuri pentru a merge la cumpărături, pentru a mânca bine, etc.

Hua Hin este un oraș tradițional thailandez, unde puteți găsi o gamă largă de meșteșuguri clasice, toate tipurile de haine făcute și pictate manual, țesături de mătase naturală, piese din ceramică, toate tipurile de sculpturi în lemn, pietre, bijuterii …

De asemenea, trebuie să evidențiem satul comercial, cel mai important centru comercial din întregul oraș. Cu o gamă largă de hoteluri și o mare varietate de locuri de mâncare și o băutură, vă puteți bucura de bucătăria tipică thailandeză la un preț avantajos.

Cum să ajungi la Hua Hin din Bangkok

Pentru a ajunge de la Bangkok puteți alege între patru opțiuni de transport: autobuz, tren, mașină sau avion. Distanța care separă Hua Hin de capitala Thailandei pe șosea este exact 199 km. Deci, în funcție de opțiunea pe care o alegeți, în doar 2 ore puteți fi în oraș.

Tren

Trenul este o opțiune foarte bună, deoarece este foarte confortabilă și oarecum mai rapidă decât autobuzul sau mașina. În fiecare zi, trenurile diferite pleacă de la stația Hualamphong, stația de tren Bangkok, până la Hua Hin, făcând câteva opriri de-a lungul drumului. Ultima oprire este stația Damnoenkasem Road din Hua Hin.

Telefon de contact: (032) 511-073 Autobuz sau mașina

Traseul rutier care face parte din ambele orașe este într-adevăr într-o stare foarte bună, deci alegerea autobuzului sau a autovehiculului pentru a călători este, de asemenea, o opțiune bună de luat în considerare.

Autobuz

Dacă optați pentru autobuz, va trebui să mergeți la stația de autobuz din South Bangkok și să luați autobuzele Pran Tour. Pleacă în fiecare zi cu o frecvență de aproximativ 30/40 de minute, de la ora 5:00. până la ora 22:00. Călătoria durează aproximativ trei ore și este la 200 bahts.

Excursia este foarte plăcută, deoarece linia de autobuz Pran Tour are echipamente foarte confortabile și este perfect pregătită pentru turiști. Puteți alege alte autobuze mai ieftine, dar și cu mai puține facilități.

Dacă doriți să călătoriți cu mașina pe cont propriu, va trebui să mergeți pe drumul Thonburi-Paktho în direcția Prachuab Khirikhan. Este bine semnalizat și nu vă puteți pierde, deci pur și simplu urmați instrucțiunile și veți ajunge în siguranță la destinație. Călătoria durează aproximativ 2 ore și 15 minute.

Avion

Poate că avionul nu merită, deoarece distanța dintre cele două orașe este de numai 200 de kilometri. Chiar și așa, în fiecare zi diferite zboruri pleacă de la aeroportul internațional Bangkok către Hua Hin, de către compania Bangkok Air.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *