Cum sa faci fata la frustrari

Ai observat cum lucrurile mici sunt cele care te afecteaza cel mai tare ? In mod obisnuit, ne ocupam de lucrurile mari cu gratie si acceptare. Ne adunam toate resursele interioare si facem fata situatiei, acceptam ceea ce nu poate fi schimbat si facem ceea ce este necesar pentru a ne adapta. Dar uneori acele lucruri mici- ei bine, cred ca stii la ce ma refer si uneori este o adevarata provocare sa faci fata frustrarilor ce sunt cauzate de acele lucruri mici.

Un “lucru mic” ca exemplu

Acum ceva timp in urma, un fulger ne-a lovit casa si a produs ceva stricaciuni sistemului electric din casa si telefoanelor. Totul a fost reparat cu usurinta, cu exceptia lampei de halogen. Am cumparat un bec ( in valoare de 7 dolari sau 27 de lei, ceea ce mi se pare cam scump) si l-am instalat in lampa. Nici o lumina macaar. L-am invartit, l-am intors, l-am scos si l-am pus inapoi, l-am inversat- tot nici o lumina. Apoi am verificat lampa de care stiam ca functioneaza, am bagat lampa- tot nici o lumina macar. Din moment ce nu stiam ce altceva sa mai fac, mi- am vazut de treaba mea facand altceva pentru o perioada.

Dar chiar imi doream sa repar acea lampa. Dar am o canapea din mai multe bucati si o despartisem pentru ca lampa se afla in spatele ei intr-un colt, singurul punct intunecat din camera. Canapeaua e grea si nu am vrut sa o strang pana cand nu imi reparam lampa. Voiam sa fac acest lucru numai o singura data.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.