Koh-Samet

Cum să ajungi din Bangkok în Koh Samet

Thailanda este un adevărat paradis, pentru că este plin de istorie, urme din trecut și peisaje frumoase, printre care se remarcă plajele sale. Din acest motiv, este una dintre destinațiile turistice cele mai populare pentru mulți călători din întreaga lume.

De asemenea, în această țară din Asia de Sud-Est este insula Koh Samet, situată la est exact în provincia Rayong, foarte aproape de orașul Bangkok, la doar 220 de kilometri depărtare, este una dintre cele mai apropiate plaje la capitala țării, deci este o oprire obligatorie.

Vizita la Koh Samet este o oportunitate de a vă bucura de plajele frumoase ale apelor cristaline și pașnice, de templul său maiestuos și de faimoasa statuie a sirenei și a legendei sale.

Dacă vă aflați în Bangkok, nu puteți lăsa la o parte acest incredibil loc, deoarece există mai multe opțiuni de transfer disponibile, cum ar fi autobuzul și minivanele sau furgonetele, deși este, de asemenea, esențial să utilizați feribotul.

Cum să mergeți la Koh Samet cu autobuzul

Pentru a lua autobuzul, trebuie să mergeți la stația Ekkami, unde aveți punctul de pornire, acest lucru merge la debarcaderul Ban Phe din Rayong, odată ce duceți feribotul spre insulă. Trebuie remarcat faptul că există, de obicei, autobuze de primă clasă și de clasa a doua, cu sau fără aer condiționat.

  • Preț: 300 baht.
  • Durata călătoriei: 3 ore.

Cum să ajungi la Koh Samet în minivan

O altă opțiune de a călători pe uscat este în minivan, acestea se află în stația Monumentul Victoriei, apoi luați feribotul în docul de la Ban Phe, așa cum se întâmplă atunci când călătoriți cu autobuzul.

  • Preț: 300 baht.
  • Durata călătoriei: 2 ore și 30 de minute.

În continuare veți găsi orarele pentru a rezerva călătoria dvs. din Bangkok în Koh Samet.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.