Koh-Chang

Cum să ajungi din Bangkok în Koh Chang

Thailanda se distinge prin măreția templelor sale, de palatele sale, de piețele colorate, chiar pe apă, peisajele naturale și, bineînțeles, plajele. Koh Chang, care înseamnă insula elefantului, este la doar 300 de kilometri de Bangkok, este una dintre insulele mai puțin cunoscute din Thailanda.

Cu toate acestea, are o frumusețe impresionantă, este o insulă montană, terenul său este destul de abrupt și are forma unui elefant, de unde și numele său. Cea mai mare parte a extinderii sale este acoperită de o junglă, acesta fiind motivul pentru care nu este atât de turistic, deci este un loc pentru a se bucura de adevărată pace.

Dar este, de asemenea, ideal pentru scufundări, snorkeling și caiac, deoarece este plin de numeroase locuri pentru a vă bucura de bucătăria tipică. În Koh Chang este posibil să faceți excursii în junglă, vizitați mai multe plaje, sanctuare, temple, satul de pescuit și cascadele sale magnifice. Acum, dacă sunteți în Bangkok și doriți să mergeți pe insulă, o puteți face cu autobuzul sau cu avionul.

Cum să mergeți la Koh Chang cu autobuzul

Autobuzul de pe insula Koh Chang pleacă de la stația Mochit, există și unele care pot fi luate la Aeroportul Internațional Suvarnabhumi. Apoi, este necesar să vă îmbarcați pe feribotul care duce pe insulă.

  • Preț: 350 baht.
  • Durata călătoriei: 5 ore.

Cum să ajungi la Koh Chang cu avionul

Pentru cei care nu doresc să călătorească pe uscat și doresc să o facă cu avionul, există o opțiune destul de confortabilă. Avionul îl puteți lua din Bangok la Trat, un oraș din apropiere, odată ce veți lua feribotul pe insulă, pentru că nu există niciun aeroport.

Preț: 2000 baht.

Durata călătoriei: 3 ore.

În continuare veți găsi toate orarele de unde puteți rezerva călătoria dvs. din Bangkok în Koh Chang.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.