sex-cu-alt-barbat-fantezie

Este normal sa ai o fantezie ca partenera ta face sex cu o alta persoana?

Este un comportament normal sa te masturbezi in timp ce te gandesti ca partenera ta se culca cu o alta persoana? Partenera mea de 6 ani m-a inselat cu o alta prietena de a mea, care a incercat sa se dea la mine cu doua zile inainte de escapada lor sexuala. Eu stiam ca aceasta femeie este bisexuala, dar eu nu fac astfel de lucruri. Sau cel putin asa credeam eu, din moment ce am inceput sa ma masturbez cu gandul la ele doua facand sex. Este acest lucru normal ? “

Permite-mi sa incep prin a iti spune ca nu este treaba mea sa le zic oamenilor ce este normal si ce nu atunci cand vine vorba de sex, pentru ca rolul meu aici nu este sa judec. Prin urmare, hai sa reformulam aceasta intrebare ca: “au si alti oameni fantezii de acest fel ?”. Raspunsul este da. Unul din motive ar putea fi faptul ca partenerele sunt plictisite de sex si adeseea femeile mimeaza orgasmul, asadar barbatii doresc sa le vada satisfacute, avand orgasme multiple pe care nici daca incearca nu le pot mima. Astfel apare fantezia numita „cuckold”.

In termeni psihologici, oamenii care se simt excitati de ideea de a isi urmari partenera facand sex cu o alta persoana au un interes cunoscut ca troilism. Originea exacta a acestui cuvant nu este inca cunoscuta, dar unii oameni considera ca este derivat din cuvantul francez “trois”, ca si in “menage a trois”. Acest lucru pare sa fie logic, nu e asa ? In cele din urma, vorbim de un fel de partida de sex de tip threesome- doar ca nu este acel fel de threesome la care se gandesc majoritatea oamenilor.

Fantezii de tip “cuckold”

Fanteziile de tip troilism sunt foarte intalnite in randul barbatilor, care se refera la aceste fantezii folosind termenul “cuckolding” sau fantezii de tip “cuckold” (“cuckold” este un termen vechi care era folosit pentru a descrie un barbat care era inselat de sotia sa). Poti sa iei in considerare acest lucru:  atunci cand oamenii de stiinta au analizat unele dintre cele mai mari siteuri de materiale pornografice din lume, ei au descoperit ca “cuckold porn” e unul dintre cele mai cautate cautari.

Recent, am publicat un articol in Playboy explorand motivatiile psihologice ale barbatilor care au astfel de interese sexuale si unele dintre aceste teorii sunt absolut fascinante.

Nu avem prea multe informatii despre troilism in randul femeilor, pt ca, din nefericire, este un subiect care nu a generat destula atentie pentru cercetatori. Cu toate acestea, am descoperit ca unele femei au astfel de interese sexuale. Acest lucru este deseori cunoscut sub numele de “cuckqueaning”.

O cercetare rapida pentru “cuckquean erotica” pe Amazon a scos la iveala zeci de rezultate, inclusiv o intreaga serie cunoscuta sub numele de “Cuckquean Chronicles”. In mod asemanator, exista mai multe comunitati in mediul online si forumuri de internet care sunt dedicate acestui interes sexual.

Singurele date mai specifice pe care le stiu si care pot sa arate cat de obisnuit si de raspandit este acest interes sexual in randul femeilor vin din cadrul unui studiu despre fantezii sexuale pe care il conduc. Acest studiu este creat pentru a fi cea mai mare si mai cuprinzatoare investigatie despre originea si natura fanteziilor sexuale.

Concluzie a studiului

Pana in momentil de fata, peste 2000 de persoane au inceput sa participe la acest studiu si, pana in momentul de fata, 35% dintre participantele femei la studiu au declarat ca au mai avut fantezii inainte despre troilism (pentru comparatie, valoarea era de 49% in randul participantilor barbati). Desigur, aici nu avem de a face cu o mostra reprezentativa, dar aceste rezultate sugereaza faptul ca acest tip de fantezii poate sa fie mai intalnita in randul femeilor decat ar fi fost de asteptat si merita mai multa atentie din partea cercetatorilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.