radierea-unei-masini

Cat dureaza sa radiezi o masina

Mult. Muuuuult prea mult, recte 3 ore. Atat cat mi-a luat mie sa stau azi la coada la faimosul sediu al DRPCIV aka cladireaaiamaresiinutila. Din 33 de ghisee posibile , erau deschise fix 4. Atat. La o mare de oameni. Nea astia de la birouri se miscau repede, nu pot sa zic nimic, dar veneau tot felul de cascati care, odata ajunsi in fata oamenilor cu legitimatiile legate de gat, constatau ca le lipseste ba un act, ba o semnatura , ab un drac, ba un lac. Si aia pierdeau timpul sa le explice cascatilor ca  nu merge dosarul asa, iar aia insistau si mie imi venea sa le tai gatul cu placutele. Care placute, dupa ce le-am smuls plina de ciuda de pe masina, nu mai vroiau sa iasa din suport, ca le smulsesem de pe masina cu suport cu tot. Si da-i si lupta ca la ’48 cu placutele jegoase. Intr-un final am reusit sa le scot din suport si jegoasa pe maini si plina de spume, dau cu ochii de o hartie care ne instiinta ca placutele trebuie predate CURATE!

radierea-unei-masini

Am facut cu nervii si m-am dus cu ele la baie sa le spal, loc unde am avut deosebita placere sa constat ca mai erau si alte nefericite in situatia mea, care mai de care stergandu-si palcutele cu cate un servetel inmuiat in apa. Cand in sfarsit am ajuns in fata , cred ca daca imi zicea tanti aia ceva, o omoram pe loc. Sper sa le intre placutele alea in cur.

O prostituata si o constatare

In fiecare dimineata, cand drumul ma poarta sper acea parte a nordului Bucurestiului, mai exact pe DN1, imediat dupa liceul francez Anne de Noailles, in capatul trotuarului, vad o prostituata care isi face veacul acolo. E de curand aparuta, pentru ca merg de ani de zile in zona aia, la toate orele posibile si pana acum n-am vazut-o niciodata. In prima instanta am crezut ca asteapta pe cineva, nici prin cap nu mi-a trecut ca e prostituata. Pentru ca e deosebit de frumoasa. Mai oameni buni, dar frumoasa, nu asa. Nici nu juri ca e prostituata. E super elegant imbracata, machiata impecabil si cu o privire care te ingheata. Nu stiu cum sa va zic, cand se uita la tine ai impresia ca ea conduce lumea. Probabil ma exprim gresit, dar are ceva ce alte prostituate nu au.

Si nu doar eu am remarcat-o ci si persoanele pentru care mai lucrez si care au domiciliul in zona de nord, respectiv Corbeanca, Balotesti, etc.

Vorbeam aseara cu soferul care ma aduce si ne intrebam ce  o fi determinat-o pe una ca ea sa practice meseria asta, numai dimineata, de la 6-7, in frig, pe DN, ca ultima traseista. Cum de fata asta atat de frumoasa nu si-a gasit un bosorog cu bani care s-o tina in puf si sa i-o traga de doua ori pe saptamana, sau vreun pui de directoras, ceva acolo, in asa fel incat sa nu fie nevoita sa stea la coltul strazii si sa si-o ia de la 10 necunoscuti pe zi? Deci, ce poate determina o fata cu adevarat frumoasa sa iasa pe traseu in loc sa isi gaseasca unul si bun, dispus sa o sponsorizeze? Am de gand sa aflu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.