Baiyoke-Tower-II

Baiyoke Tower II – Un Zgârie-Nori din Bangkok

Baiyoke Tower II este unul dintre cei mai apreciați zgârie-nori din orașul thailandez Bangkok, de pe terasele sale este posibil să apreciem imensitatea unui oraș cosmopolit și înconjurat de o tradiție religioasă care îl însoțește încă de la întemeierea lui. Fiecare regiune, fiecare zonă și fiecare colț thailandez este acoperit într-o mantie mistică care înconjoară cultura asiatică. Alăturați-vă și descoperiți călătoria minunată pentru a întâlni poporul thailandez.

Zgârie-nori Baiyoke Tower 2 în Bangkok

Prin această călătorie impresionantă prin capitală, veți avea ocazia să vizitați una dintre cele mai recunoscute priveliști și centre de cazare din orașul Bangkok. Este ca și cum orașul vă oferă un compendiu informativ adecvat pentru a avea o vacanță la mare altitudine.

Turnul Baiyoke II are o înălțime de 304 de metri, structura și clădirea acestuia l-ar fi transformat în cel mai înalt zgârie-nori din lume. Cu toate acestea, în momentul finalizării sale, a devenit cea mai înaltă clădire din Thailanda și al șaptelea cel mai înalt hotel din lume, depășită de Burj al Arab din Emiratele Arabe Unite.

Situat pe autostrada Ratchpraro, turnul Baiyoke al II-lea este considerat ca un hotel artisitic construit în jurul zonei Pratunam, unde se află centrul comercial mundial și MBK precum și recunoscuta piața din peninsulă. Aceste spații sunt la doar 15 minute de mers pe jos.

Turnul are 85 etaje, iar spațiul de la etajul 22-74 a fost proiectat pentru Gran Hotel Baiyoke Sky, care are 673 de camere, devenind astfel cel mai înalt hotel din Asia de Sud-Est.

Pe de altă parte, la etajele 75, 76 și 77, oferă priveliști, unde puteți aprecia minunatele vederi ale orizontului thailandez. De asemenea, la etajul 84, veți găsi Sky Walk, un foișor cu platformă rotativă la 360 de grade, care a fost catalogată ca fiind cea mai înaltă plataformă rotativă. Acesta vă oferă o călătorie de 5 minute, care permit o cartografiere de 360 de grade a întregului oraș până la maiestuosul golf tailandez, unde în plus vei putea observa minunatul apus de soare.

Pe de altă parte, între primul și cel de-al doilea observator, în special la etajul 83, veți găsi minunatul Roof Top&Music Lounge, un loc ideal pentru odihnă și recreere.

Cea mai bună perioadă pentru a aprecia apusurile de soare din Bangkok din Baiyoke Tower 2 este în lunile iulie și august, în timpul solstițiului de vară.

Cum se ajunge la Turnul Baiyoke 2

Odată ajuns în capitală veți avea la dispoziție o mare varietate de servicii de transport și transfer care vă vor duce să vedeți impresionantul Baiyoke Tower 2.

Sau, dacă preferați, puteți merge cu autobuzul, acesta pleacă de la terminalul de autobuz din nord, de asemenea, vă recomandăm să călătoriți cu o camionetă sau un minivan. Acestea pot fi găsite la Terminalul Minivans Victory Monument.

Informații despre zgărie-nori din Bangkok:

  • Locație: 222/186 Rachaprarop RD Khwaeng Thanon Phaya Thai, Khet Ratchathewi, Bangkok 10400, Thailanda.
  • Orar: de 9 AM hasta las 6 PM.
  • Alte locuri turistice din Bangkok: Piața Mae Klong și Palatul Regal

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.