Aeroportul-Internațional-din-Bangkok

Aeroportul Internațional din Bangkok – Esperiența mea

Aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok este poarta de acces spre Thailanda pentru majoritatea călătorilor care doresc să viziteze acest loc paradisiac sau oricare dintre țările învecinate, aproximativ 50 de milioane de turiști pe an îl vizitează, fiind unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din toată Asia.

În 2012, și-a schimbat design-ul pentru a deveni unul dintre cele mai moderne aeroporturi și fiind unul dintre locurile cele mai populare pe rețelele sociale după remodelarea sa.

Cele mai multe zboruri internaționale ajung la Aeroportul Suvarnabhumi, care este, de asemenea, are zboruri interne către destinații diferite, cum ar fi Phuket, Chiang Mai sau Koh Samui, printre altele.

Sosirea la aeroportul din Bangkok

În timpul călătoriei din țara de origine către Bangkok veți primi o serie de formulare foarte scurte care vă vor fi oferite de hostessul zborului, aceste formulare vor fi despre lucruri minore, cum ar fi informațiile dvs. personale și unde veți rămâne pe durata șederii dvs. în Thailanda, odată ce ajungeți la aeroport.

Documente necesare la sosirea pe aeroportul din Bangkok:

  • Pașaport
  • Viza de intrare în țară
  • Bilet de întoarcere (o rezervare de zbor vă poate servi).
  • Locul în care veți locui în timpul șederii dvs. (adresa primului hotel pe care ați rezervat-o va fi suficientă).
  • Formularele completate anterior în avion.

În momentul în care ieși din avion, vă recomandăm să contactați cât mai curând posibil, cu zona de imigrări cu pașaportul și viza pentru Thailanda, de asemenea, trebuie să păstrați formularele completate în avion, deoarece persoana responsabilă pentru a examina documentația va atașa o foaie numită „Departure Card“ (formularele pe care le-ai completat în avion) ​​de pașaport, nu ar trebui să se piardă pentru că veți avea nevoie la ieșirea din țară, dar dacă se întâmplă să le pierdeți puteți să repetați procesul la întoarcerea în aeroport, dar veți pierde cel puțin 30 de minute cu acest proces.

De asemenea, vă vor cere un bilet de ieșire din țară înainte de expirarea perioadei de valabilitate a vizei dvs. în Thailanda și adresa unde vă veți caza, iar de îndată ce vă vor face fotografia necesară, puteți să intrați în Țara Zâmbetelor.

În așteptarea bagajelor

Când ați trecut controlul de imigrare al aeroportului din Bangkok, este timpul să vă luați bagajele, în mod normal durează aproximativ 15 minute ca să iasă bagajele, astfel încât ar trebui să așteptați ca restul pasagerilor. Aici veți găsi diferite locuri de schimb valutar.

Schimb valutar în aeroportul din Bangkok

Este recomandabil să vă schimbați banii pentru călătoria cu taxiul sau cu transportul public în oricare dintre cabinele ATM mai îndepărtate de zona de bagaje pentru a evita cozile cu alți pasageri.

Odată ce ai luat bagajele și ai schimbat niște bani pentru prima excursie în Bangkok (30 de euro sunt suficienți), ar trebui să te îndrepți spre zona din capăt la dreapta unde vei găsi vama, în caz că trebuie să declari unele dintre bagajele tale și imediat vei fi ajuns  în zona exterioară a aeroportului.

După ce părăsiți zona vamală veți ajunge într-o forfotă de oameni, și exact în fața ta în partea de jos, veți găsi unele standuri de companii de telefonie din țară, poți să cumperi la oricare din ele cardul SIM.

Din experiența noastră, vă recomandăm TrueMove în afară de a avea tarife foarte bune cu servicii excelente, poți să alegi tipul de card care îl vrei, aveți de 15 zile cu Internet și apeluri până la două luni. În mod normal o lună de utilizare a telefonului costă aproximativ 500 THB.

După ce ați ales tipul de card pe care îl doriți unul dintre vânzători va fi responsabil pentru introducerea cardului în telefon tău pentru a-l configura ca să funcționeze. Mai ușor imposibil!

Dacă trebuie să lăsați bagajele la aeroportul din Bangkok veți găsi depozite pentru bagaje la aproximativ 100 bahts aproximativ 24 de ore și încă 50 bahts fiecare oră în plus.

Cum să ajungi din aeroportul din Bangkok la hotel

Ei bine, ai deja bagajele, ai schimbat banii în moneda locală (baht) și mobilul tău este operațional, este timpul să ajungi la hotelul tău, iar de pe aeroportul Suvarnabhumi ai diferite opțiuni de transport.

Cel mai recomandabil dintre toate este să luați trenul în oricare dintre cele două linii pe care trebuie să ajungeți în oraș, City Line sau Express Line, diferența dintre ele este că City Line face mai multe opriri, așa că vă recomandăm să luați City Line.

Vei ajunge ușor la acest tren, aeroportul din Bangkok este bine semnalizat și are niște benzi mecanice foarte lungi care te vor duce direct la aparatele de cumpărat bilete.Acest tren va comunica direct cu Bangkok BTS, care vă permite să ajungă la cele mai multe zone ale orașului.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.