Centrul-Comercial-MBK-Bangkok

Centrul Comercial MBK – Bangkok

Centrul comercial MBK sau, după cum se știe, Centrul Makboonkron, este cel mai mare centru comercial, nu numai în întregul oraș Bangkok, ci și în Asia. Deschis în 1985, acesta este unul dintre locurile pe care nu le puteți rata dacă aveți posibilitatea să călătoriți în Thailanda. Cu un total de 8 etaje și mai mult de 2.000 de magazine, va încânta pe cei care adoră shoppingul.

Un loc care este cunoscut ca fiind centrul comercial al negocierilor și unde veți găsi tot ce vă puteți imagina, inclusiv cele mai bune replici din Thailanda. De fapt, turiștii din întreaga lume merg la cumpărături la MBK în căutare de produse de imitație cu adevărat spectaculoase. Vrei să știi mai multe? Așadar, atenție, căci vă spunem tot ce trebuie să știți despre spectaculosul centru MBK.

Cum se ajunge la centrul comercial MBK?

Centrul comercial MBK este situat în inima capitalei Thailanda, între Siam Square și Siam Paragon, una dintre cele mai stradale turistice din oraș. Nu veți avea nici o problemă să vă apropiați și să vă bucurați de achizițiile dvs., deoarece este perfect conectat la linia de metrou a orașului, autobuz, taxi și chiar tuk – tuk.

Are o stație de metrou, care face legătura directă cu mall-ul prin intermediul unor căi crescute suspendate în aer, peste 15 autobuze și autobuze cu aer condiționat și o oprire chiar la ușa centrului în care puteți alege între un taxi sau un tuk – tuk.

Orar centrul comercial MBK

Este deschis de la 10 dimineața până la 10 seara, permițându-vă să-l vizitați aproape în orice moment al zilei. Desigur, vă recomandăm să mergeți de la ora 12, deoarece altfel este posibil să găsiți un număr mare de magazine care încă nu au deschis.

Mergeți devreme, deoarece veți avea nevoie de câteva ore pentru a vedea totul. Merită, deoarece cele mai bune replici din Thailanda vor fi găsite în mall și pot fi spectaculoase. Și dacă vreți să vedeți mai mult, nu ezitați să vizitați centrul comercial Central World.

Zone comerciale MBK Center

Zonele comerciale sunt împărțite în 7 nivele diferite:

  • Nivelurile 1, 2 și 3: În primele trei nivele se află magazinele de îmbrăcăminte, accesoriile, accesoriile, gastronomia și bijuteriile.
  • Nivelul 4: Nivelul 4 este rezervat exclusiv pentru electronică și telefonie mobilă.
  • Nivelul 5: La nivelul 5 puteți găsi toate tipurile de mobilier și decorațiuni, aparate, fotografie.
  • Nivelul 6: Nivelul 6 este cel al cadourilor, realizat în stilul cel mai pur al piețelor stradale din Bangkok, în Thailanda. Aici veți găsi tot ce vă vine în minte, are și zona de restaurante unde puteți mânca foarte bine și foarte ieftin.

Nivelul 7: Ultimul nivel este rezervat zonei de agrement, cu peste 150 de restaurante de toate tipurile, karaoke, cinematografe, zone de agrement, bowling etc.

Cele mai bune centre comerciale din Bangkok

Dacă vă gândiți să mergeți în Bangkok și să cumpărați ceva pentru călătoria dvs., nu ratați centrele comerciale Central World și Terminal 21, perfecte pentru o plimbare în jurul magazinelor sale, pentru a viziona un film în cinematografe sau de zona de restaurante, în cazul în care ceea ce căutați este tehnologia vă sfătuiesc să treceți prin Pantip Plaza, un centru comercial rezervat numai produselor tehnologice.

Cele mai bune piețe pe care le veți găsi în Bangkok

Dacă doriți să lăsați deoparte centrele comerciale și optați pentru ceva mai autentic în Thailanda, vă recomand să faceți o plimbare pe unele dintre piețele sale stradale, cum ar fi bine-cunoscuta piață Chatuchak, piața feroviară Mae Klong, piața de flori colorată sau faimoasa piață de noapte Patpong unde luminile de neon sunt reflectate în standuri într-una din zonele roșii ale capitalei thailandeze.

Dacă doriți să optați pentru piețele plutitoare, fără îndoială cea mai recomandată este piața plutitoare Amphawa și piața plutitoare Taling Chang.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.