Shopping-în-Bangkok

Shopping în Bangkok – TOP 10 Centre Comerciale în Bangkok

Shopping în Thailanda! Ceva pe care nu îl vei rata pentru nimic din lume când vizitezi țara asiatică, nu? Adevărul este că shoppingul în Thailanda este un sport național, în special în Bangkok vei găsi o mulțime de centre comerciale și construiesc în mod constant unul nou.

Fiecare dintre aceste centre comerciale din Bangkok este diferit si este făcut pentru un vizitator cu un stil de viață și buget în funcție de locație, așa că astăzi vă prezint cele mai importante 10 centre comerciale din Bangkok. care nu vă vor dezamăgi.

În capitala thailandeză aveți o mulțime de locuri pentru a face tot felul de cumpărături, de la haine și ceasuri până la mătase sau chiar flori, după Muay Thai cel de-al doilea sport oficial al Thailandei ar trebui să fie shopping-ul, deoarece la fiecare două străzi veți găsi magazine unde puteți să vă satisfaceți capriciile.

Mall-uri în Bangkok

Centrele comerciale din Bangkok sunt una dintre cele mai extinse zone comerciale, există multe în capitală și puțin mai jos aveți un TOP cu cele mai bune centre comerciale din oraș, nu contează dacă doriți să cumpărați imitații , tricouri, ceasuri sau electronice, puțin mai jos veți găsi cele mai bune mall-uri pentru tot ce căutați.

Listă centre comerciale în Bangkok

CENTRU COMERCIAL ORAR ZONĂ STAȚIE BTS
MBK 10:00 – 22:00 SIAM NATIONAL STADIUM
TERMINAL 21 10:00 – 21:00 SUKHUMVIT CHIDLOM
PANTIP PLAZA 10:00 – 22:00 PRATUNAM CHIDLOM
CENTRAL WORLD 10:00 – 22:00 SIAM SIAM
SIAM PARAGON 10:00 – 22:00 SIAM SIAM
CENTRAL EMBASSY 10:00 – 22:00 PLOENCHIT ROAD PLOEN CHIT
EMQUARTIER 10:00 – 22:00 PHROM PHONG PHROM PHONG

Piețe în Bangkok

Piețele sunt una dintre cele mai comune zone de cumpărături din Thailanda, cu zeci, sute sau mii de posturi, cum e în cazul pieței Chatuchak (cea mai lungă piață din Asia), care le oferă vizitatorilor o mulțime de produse pentru a face cumpărături la prețuri bune dacă știți cum să negociați.

PIAȚĂ ORAR ZONĂ HARTĂ
Piața Chatuchak 09:00-18:00 Kamphaeng Phet 2 Rd Vedeți pe hartă
Piața Pratunam 24 ore Ratchaprarop Rd, Khwaeng Thanon Phaya Thai Vedeți pe hartă
Piața Or Tor Kor 06:00-18:00 Samsen Nai, Phaya Thai Vedeți pe hartă
Piața nocturnă Patpong 18:00-01:00 PatPong Vedeți pe hartă
Piața Wang Lang 07:00-20:00 Soi 8, Khwaeng Taling Chan, Taling Chan Vedeți pe hartă

Piețe plutitoare în Bangkok

O altă opțiune foarte distractivă pe care probabil că nu ați experimentat-o până acum este să cumpărați cu barca, așa după cum auziți, puteți ajunge pe o barcă mică și puteți călători prin canalele râului Chao Phraya printre piețele sale plutitoare, culorile și ambarcațiunile cu siguranță vor fi sursă de inspirație pentru călătoria ta în Bangkok.

Lista piețelor plutitoare în Bangkok

Piațe plutitoare Orar Zonă Cum ajungeți
Piața Damnoen Saduak 09:00-12:00 Damnoen Saduak District, Ratchaburi Vedeți harta
Piața Amphawa 08:00-19:00 Amphawa 75110 Vedeți harta
Piața Taling Chan NA 324 Chakphra Rd, Bangkok Vedeți harta
Piața Khlong Lat Mayom Sâmbătă și Duminică 09:00-19:00 Soi Bang Ramat, Bang Phrom Vedeți harta
Piața Bang Nam Pheung Sâmbătă și Duminică 07:00-16:00 Soi Bua Phueng Phatthana, Bang Kobua Vedeți harta

Ce poți să cumperi în Bangkok

În Thailanda puteți cumpăra o mulțime de produse, iar unele dintre cele mai interesante pentru pasionații de shopping sunt:

Haine

Este una dintre primele țări din lume în producția de îmbrăcăminte deoarece calitatea textilelor în Thailanda este destul de bună, este probabil că în oricare dintre mall-urile pe care le vizitați veți găsi îmbrăcăminte de înaltă calitate la prețuri mai mici decât în Europa, dacă doriți să cumpărați textile care să dureze în timp din Bangkok, aici vei găsi ceea ce ai nevoie. În Bangkok veți găsi multe locuri unde puteți să vă faceți haine pe măsură personalizate, există o multitudine de croitori care confecționează haine pe măsură la prețuri foarte bune.

Ceasuri

Mulți sunt cei care merg să caute ceasuri în Thailanda, dar dacă sunteți în căutarea unor ceasuri de firmă la prețuri mici, majoritatea vor fi imitații și găsirea de ceasuri de calitate va fi complicat, va trebui să negociați foarte mult cu magazinul până când începe să îți arate bijuteria importantă.

Mătase

Thailanda este cunoscută în întreaga lume pentru mătasea sa și este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune locuri din lume pe care le puteți găsi pentru a cumpăra astfel de materiale, în piețe cum ar fi Chinatown sau Little India veți găsi mulți vânzători de mătase cu lucruri foarte interesante.

IT

Dacă sunteți în căutarea produselor de electronică în Bangkok veți găsi centre comerciale, cum ar fi Pantip Plaza care este dedicat în exclusivitate acestui tip de produse, veți găsi atât falsuri de telefoane mobile, tablete, etc ca toate tipurile oficiale de magazine, prețurile sunt oarecum mai scăzute decât în ​​Europa, dar nu vă așteptați la o mare diferență, diferența este că puteți deduce TVA-ul  (7%) și asta vă va ajuta să economisiți puțin.

Produse Apple; iPhone-urile, iPad-urile și Mac-urile în general sunt mai ieftine decât în ​​Europa și, împreună cu reducerea TVA-ului, pe care le puteți comanda în același magazin sau la aeroport, veți putea economisi puțin.

În ceea ce privesc telefoanele mobile, veți găsi totul, de la cele mai renumite branduri din cele mai renumite țări din Asia și chiar și o gamă largă de imitații de mărci asiatice care sunt de bună calitate.

TVA și reduceri la achizițiile din Thailanda

În multe centre comerciale din Bangkok, turiștii beneficiază de o reducere de 5% atunci când cumpără orice produs, chiar dacă nu-și fac publicitate prea mult cu acest tip de reducere, este întotdeauna convenabil să întrebi înainte, un centru comercial pentru cei care oferă această reducere este MBK.

TVA-ul de 7% din Thailanda o puteți deduce la toate achizițiile de peste 2000 de baht (60 €), puteți solicita la magazin după completarea unor documente pe care vi le-au dat sau dacă nu știți puteți să întrebați în aeroport în momentul în care părăsiți țara.

TOP 10 centre comerciale din Bangkok

Așa cum am menționat puțin mai sus în top 10, veți găsi  cele mai cunoscute centre comerciale din Bangkok, nu este o sarcină tocmai ușoară de a alege care să vizitați în acele zile pe care le veți petrece în Bangkok.

Dacă sunteți în căutarea celor mai elegante centre comerciale, cele mai luxoase, cele mai la modă sau cele mai specializate nu vă faceți griji, deoarece puțin mai jos veți găsi răspunsul.

Central World Bangkok

Centrul comercial prin excelență din Bangkok, CentralWorld, este inundat de o infinitate de magazine și facilități moderne de agrement, în interiorul cărora veți vedea o mulțime de oameni și o dinamică juvenilă. Are în principal branduri de modă, cum ar fi Zara, Timberland sau Izzue, are și un cinematograf cu 15 camere, un patinoar și mai mult de 100 de restaurante și cafenele … Ați putea petrece o zi întreagă în acest centru comercial din Bangkok.

Zona: Siam Orar: 10:00 – 22:00 Oprirea BTS: Siam, Chidlom

Siam Paragon

Acum este momentul să vorbim despre unul dintre cele mai luxoase centre comerciale din întreaga capitală thailandeză, centrul comercial Siam Paragon este locul în care cele mai luxoase și prestigioase mărci din întreaga lume își dau întâlnire. Aici veți vedea mulți oameni bogați care își petrec timpul liber, veți vedea totul de la moda de lux, dar și gadgeturi de înaltă tehnologie și mașini de lux. Are un cinematograf, cafenele și restaurante luxoase și acvariul Siam Ocean World. Chiar dacă nu intenționezi să cumperi ceva de aici, recomand să-l vizitezi cel puțin o dată.

Zona: Siam Orar: 10:00 – 22:00 Stație BTS cea mai apropiată: Siam

MBK Bangkok

În top 3 avem centrul de cumpărături de falsuri și imitații prin excelență din Bangkok, MBK Comercial Centre. Un centru comercial ieftin vizitat zilnic de către mulți turiști și thailandezi, este ca și piața Chatuchak, dar în interiorul clădirii veți găsi aproximativ 2.000 de magazine de-a lungul celor șapte etaje. Principalul său avantaj este că veți găsi lucruri la prețuri foarte scăzute, în primele etaje aveți magazine de mărci, de la etajul al treilea veți începe să găsiți magazine cu tot felul de falsuri în care arta negocierii va fi punctul tău . forte, iar la etajele superioare ale centrului aveți zona de restaurante și chiar deasupra zona de agrement, cu cinematografe, bowling și aree recreative etc.

Zona: Siam Orar: 10:00 – 22: 00 Cea mai apropiată stație BTS: National Stadium

Terminal 21 Bangkok

Am putea spune că Terminalul 21 este un centru comercial foarte modern și avangardist, care combină unele dintre iconurile orașelor celebre din lumea întreagă, sub același acoperiș, vă puteți pierde într-un labirint de magazine din orașul Tokyo, o vizită la Istanbul sau vizitarea străzii Carnaby Street din Londra.

Zona: Sukhumvit Road Orar: 10:00 – 22:00 Cea mai apropiată stație BTS: Chidlom

Bonus: Dacă stați la hotelul pe care îl menționez în ghidul din Bangkok, nu ratați ocazia de a merge la cinematograful Terminalului 21 o după-amiază!

EmQuartier Bangkok

EmQuartier are 400 de magazine pe aproape 4.000 de metri pătrați, majoritatea magazinelor se bazează pe branduri de lux, dar la etajele superioare veți găsi branduri mai accesibile și designeri thailandezi. În acest centru comercial veți găsi și restaurante de lux. Puteți ajunge aici și prin stația BTS Skytrain.

Zona: Phrom Phong Orar: 10:00 – 22:00 Cea mai apropiată stație BTS: Phrom Phong

Central Embassy Bangkok

Central Embassy este primul centru comercial luxos din Bangkok, oferind cea mai mare colecție de magazine high-end din Thailanda, restaurante cu mese fine, cinematografe de lux și un hotel de șase stele. Este construit pe baza vechii ambasade britanice, de unde și numele său și este una dintre principalele destinații de cumpărături de lux din Asia.

Zona: Chidlom Ploenchit Orar: 10:00 – 22:00 Cea mai apropiată stație BTS: Chidlom Ploenchit

Central Chidlom Bangkok

Central Chidlom este un centru comercial mare, cu o experiență de cumpărături foarte plăcută, are un design simplu, astfel încât să puteți merge în jurul magazinelor sale fără a vă pierde într-un labirint pentru a găsi ceea ce aveți nevoie, accentul fiind pe secțiunea cosmetică, haine plus size și accesorii pentru bărbați.

Zona: Chidlom Ploenchit Orar: 10:00 – 22:00 Cea mai apropiată stație BTS: Chidlom Ploenchit

Siam Center Bangkok

Centrul Siam din Bangkok a fost relansat în ianuarie 2013 și a fost realizat de 200 de branduri internaționale și thailandeze, cu unele dintre cele mai promițătoare magazine de designeri thailandezi precum și cu designeri de renume care au făcut acest mall o alegere bună în ceea ce privește moda în capitala thailandeză, decorarea ei este o simbioză între natură și tehnologie, ceva cu poate fi cu adevărat curios.

Zona: Siam Orar: 10:00 – 22:00 Cea mai apropiată oprire pentru BTS: Siam

Pantip Plaza Bangkok

Când vorbim despre Pantip Plaza vorbim despre centrul de shopping tehnologic prin excelență din Bangkok, este dedicat aproape în întregime calculatoarelor și accesoriilor IT, dacă doriți să cumpărați tehnologie nu vă gândiți prea mult și mergeți acolo, veți găsiți tot ce vă imaginați în materie de produse tehnologice.

Zona: Pratunam Orar: 10:00 – 22:00 Cea mai apropiată stație BTS: Chidlom

Platinium Fashion Mall Bangkok

Platinum Fashion Mall este un mega mall specializat în îmbrăcăminte și accesorii de modă, un loc popular pentru studenții universitari și muncitorii de rând care caută cele mai recente tendințe la cel mai bun preț.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.