Bangkok

Cum ajungi din aeroportul din Bangkok în oraș

Îndoielile fiecărui călător care vizitează Thailanda o dată ce ajunge pe aeroportul Suvarnabhumi este cum să mergeți de la aeroportul din Bangkok spre oraș?

Dacă întrebarea dvs. în acest moment este de a ști cum să ajungeți la Bangkok de la aeroport nu vă faceți griji pentru că în Totul despre Thailanda vă explicăm.

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este că aeroportul Suvarnabhumi este la aproximativ 30 de kilometri de oraș, traseul poate dura aproximativ 30 de minute cu mașina, în funcție de trafic și de timpul zilei, trebuie să aveți în vedere faptul că Bangkok este unul dintre cele mai populate orașe din Asia și blocajele de trafic sunt adesea frecvente, deci alegerea acestei metode de transport poate fi destul de epuizantă.

Mai jos aveți opțiunile principale pentru a merge de la aeroportul din Bangkok spre oraș și puteți ajunge fără probleme la hotelul dvs. din Bangkok.

Cum să ajungeți la aeroportul din Bangkok

Aeroportul din Bangkok este unul dintre cele mai vizitate din Asia cu 50 de milioane de turiști în fiecare an, fiind unul dintre cele mai moderne aeroporturi existente, astfel încât acesta dispune de comunicații bune pentru a ajunge în oraș, atât prin transportul privat, cât și prin transportul public metroul (MRT) sau SkyTrain (BTS). Mai jos aveți câteva dintre cele mai bune modalități de a ajunge în oraș de pe aeroportul Suvarnabhumi.

Conexiuni cu trenul la aeroport (Airport Link)

Trenul de la aeroportul din Bangkok este responsabil pentru conectarea Suvarnabhumi cu centrul orașului, dacă ezitați între diferitele opțiuni cel mai inteligent mod este, fără îndoială, trenul, astfel aveți două tipuri diferite de linii.

Express train line – Există două linii de tren expres care merg la Bangkok Express Line către Makkasan și linia Express către Phaya Thai, în funcție de locul unde se află hotelul dvs. va trebui să luați unul sau altul, mergeți direct la oricare dintre stațiile menționate mai sus (Makkasan sau Phaya Thai).

 • Durata traseului: 15 minute
 • Preț: 150 bahts

Linie de transport comună – Există, de asemenea, o linie de transport normală către orașul City Line, care are 6 stații între aeroportul internațional și stația Thai Phaya.

Stațiile prin care trece linia de tren City Line sunt: Phaya Thai, Rathchaparop, Makkasan, Ramkhamhaeng, Hua Mark, Ban Thap Chang, Lat Krabang, Aeroportul Suvarnabhumi.

Linia de tren a aeroportului este legată cu metroul (MRT) de stația de metrou Petchaburi și de Skytrain (BTS) către stația Thai Phaya.

Durata traseului: 30 de minute

Preț: între 15-45 bahts în funcție de destinație

Dacă vă decideți să alegeți această opțiune pentru a ajunge în oraș de la Aeroportul Internațional Bangkok (Suvarnabhumi), veți găsi conexiunea de tren din aeroport la primul etaj.

Odată ce ajungeți la intrare, trebuie să cumpărați biletul pentru a intra pe peron, aici trebuie să alegeți stația pe care doriți pe ecranul tactil și să începeți aventura prin capitala Thailandei.

Informații de interes:

Programul trenului este de la 06:00 la 00:00

Dacă călătoriți în grupuri de 3 sau mai multe persoane, un taxi este mai ieftin, dar durata călătoriei poate fi mult mai lungă.

Taxi

Taxiurile publice din aeroportul din Bangkok sunt la primul nivel (chiar sub nivelul sosirii aeroportului), de obicei trebuie să așteptați o coadă de pasageri pentru a lua un taxi, pe lângă costul călătoriei, va trebui să plătiți taxele de trecere.

Trebuie să oferiți șoferului de taxi în prealabil și un extra 50 bahts în plus față de costul călătoriei, dacă călătoriți mai mult de 4 persoane puteți lua un microbuz pentru aproximativ 1.000 bahts.

Aici aveți toate orarurile și puteți să rezervați un taxi de la aeroportul Don Mueng spre Bangkok.

Autobuzele din Suvarnabhumi

Autobuzele sunt, de asemenea, la primul nivel, intrarea 8 și aveți patru tipuri de rute. Prețul este de 150 bahts și acestea pleacă de obicei la fiecare oră începând cu ora 05:00.

La nivelul doi veți găsi un serviciu de transport cu autobuzul de 24 de ore care vă va duce la centrul de transport pentru 35 de bahts, unde puteți alege dintre 11 tipuri diferite de rute de autobuz care vă vor duce în diferite zone ale orașului.

Traseele de autobuz de la Centrul de Transport din Aeroport sunt:

 • Autobuzul 549 – Aeroportul Suvarnabhumi – Minburi
 • Autobuzul 550 – Aeroportul Suvarnabhumi – Happy Land
 • Autobuzul 551 – Aeroportul Suvarnabhumi – Victory Monument
 • Autobuzul 552 – Aeroportul Suvarnabhumi –  On Nut BTS Station
 • Autobuzul 553 – Aeroportul Suvarnabhumi – Samut Prakan
 • Autocar 554 – Aeroportul Suvarnabhumi – Aeroportul Don Muang
 • Autobuzul 555 – Aeroportul Suvarnabhumi – Rangsit
 • Autobuzul 556 – Aeroportul Suvarnabhumi – Stația de autobuz din sud
 • Autobuzul 557 – Aeroportul Suvarnabhumi – Wongwien Yai
 • Buss 558 – Aeroportul Suvarnabhumi – Central Rama 2
 • Autobuzul 559 – Aeroportul Suvarnabhumi – Parcul Rangsit
 • Autobuze din aeroport către alte provincii din Thailanda:
 • Autobuzul 389 – Aeroportul Suvarnabhumi – Pattaya
 • Autobuzul 390 – Aeroportul Suvarnabhumi – Talad Rong Kluea
 • Autobuzul 825 – Aeroportul Suvarnabhumi – NongKhai

După cum puteți vedea, aveți multe căi diferite de a călători de la aeroportul Bangkok spre oraș, toate acestea sunt destul de ieftine, singura diferență fiind timpul călătoriei, întotdeauna recomandăm linia normală de tren (City Line). Sperăm că acest ghid vă va ajuta să ajungeți fără probleme la hotelul dvs. din aeroport.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.